Volleybaldingen.nl/Servia HS1

De mannen van Servia uit Vianen hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt en getraind. Met als resultaat een prachtige plaats in de eerste divisie B.
Vanwege de gezamenlijke geschiedenis was de deal snel gesloten. Heren 1 van Servia heet nu Volleybaldingen.nl/Servia HS1.

De intentie is overduidelijk: handhaving in de eerste divisie!
Vanzelfsprekend worden daarbij alle toepassingen van Volleybaldingen ingezet.

Het persbericht

De samenwerking tussen Servia HS1 en Volleybaldingen werd uiteraard ook aangekondigd in de pers. En wel met de vogende verklaring:

Bij het betreden van de 1e divisie is het eerste herenteam een naamsponsor rijker. Vanaf nu heet het eerste herenteam Volleybaldingen.nl/Servia. De gevonden sponsor is geen onbekende. Voormalig trainer Kees van Wijngaarden is bereid gevonden om het team te sponsoren. Na zijn trainerschap bij Servia in de jaren 2013-2016 is hij nooit meer echt uit beeld geweest. Zijn opvolgers, Mark Meuleman en nu Michiel de Ruyter zijn beiden geïnteresseerd geweest in de software die hij gebruikt om de wedstrijden van het team te analyseren. Van Wijngaarden heeft vervolgens veel wedstrijden als assistent coach bij Servia H1 op de bank plaatsgenomen om de analyses ter plekke te maken. Zijn inmiddels ver ontwikkelde software is voor steeds meer trainers een interessant middel om analyses van wedstrijden te maken. Om die reden heeft Kees van Wijngaarden de website www.volleybaldingen.nl in het leven geroepen. Via deze website verkoopt hij meerdere volleybalanalyseproducten. Als vereniging zijn we erg blij met deze oude bekende als nieuwe sponsor!

Cito HS1

In de zomer van 2020 werd de selectie van Cito HS1 voorzien van prachtige inspeelshirts.

Teamfoto's volgen nog, maar aanvoerder Thijs Pietersen laat vast even zien hoe mooi ze zijn geworden.

Inspeelshirts in clubkleuren

De shirts werden geleverd en bedrukt door Geff.
Voorzien van rugnummer en naam van de speler en de bedrukking met logo en URL van Volleybaldingen.

Ook nieuwe kleding nodig?
sanne@geffsport.com

Exst​udiantes

De mannen van Exstudiantes uit Groningen werden voorzien van nieuwe inspeelshirts dankzij hun aanvoerder Martijn Loonstra.

Hij deed mee aan een actie op www.volleybalkrant.nl en won daarmee prachtige shirts, gesponsord door Grand Case Consultancy (waarvan Volleybaldingen deel uitmaakt).

Exstudiantes komt uit in de derde divisie A en miste in de voorbije seizoenen steeds nipt de promotie. Dit seizoen moet het echt gebeuren. Moet lukken, met zo'n outfit.