Wie de jeugd heeft ....

Er zijn honderden, zo niet duizenden, boeken geschreven met oefenstof. Vrijwel zonder uitzondering gericht op het aanleren van technieken.
Helemaal niets mis mee. Integendeel de grote namen in het wereldwijde volleybal zijn er mee opgeleid.

Maar steeds meer blijkt het lastig om jeugd te interesseren voor volleybal. En juist omdat volleybal een behoorlijk technische sport is en het leukste onderdeel 'smashen', vaak pas goed lukt als de volwassen lengte is bereikt, besluit jeugd vaak te kiezen voor een andere sport.

Zonde weten wij, doorgewinterde volleyballers. Want volleybal is een fantastische sport waar je met hart en ziel plezier aan kunt beleven.
En dus schreef Remko Kenter (Sliedrecht Sport) een programma om volleybal  leuk te maken voor de jeugd: Action Volley .

Begonnen als een eenmansactie groeide Action Volley uit tot een concept dat bleek te werken en zowel nationaal als internationaal aandacht kreeg. Intussen mogen we zeggen dat Action Volley succesvol is.
Beter dan het aanleren van technieken? Nee natuurlijk niet! Zonder die technieken word je nooit een goede volleyballer/volleybalster. 
Maar je moet wel de kans krijgen om de jeugd die technieken aan te leren. Met andere woorden: ze moeten wel blijven volleyballen tot ze 'groot genoeg' zijn om die technieken te beheersen. En dat is precies wat Action Volley als doel heeft.

Boek 1

Action Volley
Oefeningen 100+

€ 12,50

Boek 3

Action Volley
De visie aangevuld
met 22 nieuwe oefeningen

€ 12,50

Bestelformulier